• 8a Trobada de professionals

    del llibre i la lectura

  • Algemesí

    18 i 19 de novembre de 2022

  •  «Les arts escèniques:
    un camí d’èxit
    »

La Trobada

Per què no te la pots perdre?

La 8a Trobada de professionals del llibre i la lectura (abans Trobada de Professorat de Valencià) és un encontre de docents i professionals del sector del llibre (biblioteques, llibreries, gestors culturals...) on podràs compartir punts de vista, impressions, experiències i coneixements al voltant de l’educació, la lectura i la nostra llengua.

Es tracta d’una activitat formativa homologada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport on tindràs l’oportunitat d’aprendre d’un equip multidisciplinari de ponents de gran qualitat, format per professionals de l’escriptura, la música, la docència, l’audiovisual, la investigació i el teatre.

A més, en el compte de Twitter de la Fundació Bromera (@fundaciobromera) i en el hashtag #TrobadaLectura podràs seguir de prop tota la informació sobre la trobada, conéixer les opinions de la resta d’assistents i compartir contingut relacionat amb les ponències, així com resoldre qualsevol dubte que tingues.

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura és l’encarregada d’organitzar i executar la Trobada de professionals del llibre i la lectura, en estreta col·laboració amb l’Ajuntament d'Algemesí, el COBDCV, l’Institut Municipal d’Arxius i Biblioteques de l’Ajuntament de Gandia i Escola Valenciana.

  • Trobada Lectura

Els ponents

Bernardo Atxaga

- Asteasu, Guipúscoa, 1951 -

Pseudònim de Jose Irazu. Està considerat un dels autors més reconeguts del panorama literari actual i ha publicat més de 50 obres, entre elles Obabakoak, Memòries d’una vaca, El fill de l’acordionista i Días de nevada. Ha rebut premis com el Nacional de les Lletres Espanyoles o el Grinzane Cavour, entre altres. La seua obra ha sigut traduïda a 35 llengües i adaptada en diverses ocasions al cinema.

Foto d'Ernesto Valverde.

Artur Martínez

- Alzira, 1988 -

És un dels cantants i compositors de La Fúmiga, un dels grups que ha revolucionat l’escena musical valenciana. El seu disc de presentació, «Espremedors», inclou temes tan icònics com Mediterrània. En l’actualitat, estan de gira amb «Fotosíntesi», el seu segon àlbum.

Esther Querol

- Vinaròs, 1998 -

És cantant i compositora. En 2021 va publicar el seu primer EP, Les teues ales. El mateix any va ser nominada en la categoria de «Millor artista revelació» en els premis Carles Santos i Ovidi Montllor. Ara es troba immersa en el procés de creació del seu primer disc.

Foto de Paco Poyato.

Flora Sempere

- Onil, 1986 -

És la veu del grup valencià de folk modern El Diluvi. Les seues cançons fusionen diversos estils musicals i moltes d’elles són un homenatge al cantautor Ovidi Montllor. Van debutar en el món de la música en 2012 amb el disc «Ovidenques» i en 2022 han publicat «Present».

Foto de Nerea Coll.

Salvador Huertas

- València, 1981 -

És el cap de continguts de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE) de València. Va exercir de director del festival entre 2019 i 2021. Llicenciat en Filologia Hispànica i Comunicació Audiovisual, treballa de professor de llengua i imatge i so.

Clara Pelegrin

- Barcelona, 1994 -

Coordina el programa educatiu de la cooperativa audiovisual Drac Màgic i selecciona contingut audiovisual per la distribuïdora de cinema infantil Pack Màgic. Graduada en Belles Arts, està especialitzada en gènere, comunicació i formació del professorat.

Anna Marí

- Alboraia, 1979 -

És dramaturga, directora, actriu i empresària teatral. Membre fundadora de CRIT Companyia de Teatre i codirectora del projecte teatral europeu Escena Erasmus. A més, compta amb un doctorat en Filologia Anglesa i una llicenciatura en Filologia Catalana.

Antoni Benavent

- L’Alcúdia, 1961 -

Va fundar, en 1994, Albena Produccions juntament amb Carles Alberola, on exerceix de productor i gerent. Ha sigut president d’AVETID i de FAETEDA. Ha produït prop de cinquanta espectacles teatrals, deu sèries per a televisió, dos curts i un llargmetratge.

Foto de Jordi Pla.

Víctor Gil

- València, 1981 -

És responsable de Projectes Educatius del Palau de les Arts Reina Sofia. En 2019 rebé el Premi Educació i Societat del Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs de la Comunitat Valenciana. Des de 2015 forma part del Steering Committee of Education of Opera Europa.

Foto de Katia Dasí.

Pau Alabajos

- Torrent, 1982 -

Va debutar en el món de la música l’any 2004 amb el disc «Futur en venda». Des d’aleshores, ha publicat prop d’una desena de treballs discogràfics i ha rebut una gran quantitat de premis. El seu últim àlbum, «Les hores mortes», fa referència a un poema de Miquel Martí i Pol.

Foto de Xepo W. S.

Sandra Monfort

- Pedreguer, 1992 -

És compositora, guitarrista i cantant. Es va iniciar en el món de la música en solitari amb el seu àlbum «Niño Reptil Ángel», guardonat amb dos premis Carles Santos: «Millor disc» i «Millor artista revelació». Prèviament havia format part dels grups Xaluq i Marala.

Inscripcions

Inscripció online

• Totes les persones interessades a inscriure’s en la Trobada hauran d’abonar la quantitat de 20 euros en concepte de matrícula.

• El pagament es farà mitjançant ingrés o transferència:
- Titular del compte: Fundació Bromera
- Número de compte IBAN: Caixabank ES22-2100-4301-9113-0076-5624
- Emissor: nom i cognoms de la persona que s’apunta a l’activitat
- Concepte: Trobada 2022

• Cal emplenar la butlleta d’inscripció que hi ha a continuació i enviar una còpia de l’ingrés o la transferència (foto o document escanejat) a l’adreça electrònica trobada@fundaciobromera.org.

• Termini d’inscripció: fins al 7 de novembre de 2022.

• L’activitat està adreçada als següents públics:
- Professorat no universitari en actiu o en borsa de treball.
- Professionals del sector del llibre: biblioteques, llibreries, gestors culturals, personal d’ajuntaments, etc.
- Estudiants universitaris.

Certificació

• Activitat homologada per la Secretaria Autonòmica d’Educació de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport. Els docents no universitaris en actiu o en borsa de treball rebran un certificat de la Conselleria.

• Els professionals de les biblioteques obtindran un certificat del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de la Comunitat Valenciana.

• La Fundació Bromera enviarà per correu electrònic un certificat d’assistència a tot l’alumnat.

Inscripció online

Molt important: Per a poder tramitar el certificat a funcionaris, interins i persones inscrites a la borsa de treball, cal que introduïu el vostre correu@gva.es o @edu.gva.es en el camp CORREU ELECTRÒNIC. Si us hi inscriviu amb aquest, serà el vostre correu de contacte i, per tant, us escriurem a eixe. El personal de centres concertats pot anotar qualsevol compte de correu. 

Hem rebut el teu missatge, ens posarem en contacte amb tu prompte.

Hi ha hagut algun error. Per favor, recarrega la pàgina i torna a intentar-ho.

Molt important: La inscripció es formalitza en efectuar l'ingrés bancari i es confirma per correu electrònic.

Coneixes les activitats que organitzem des de la Fundació Bromera? Et convidem a descobrir-les en www.fundaciobromera.org.

 

Localitzacions

ON SE CELEBRA

Teatre Municipal d'Algemesí
Carrer de Lepanto, 3
Tel.: 962 01 80 43

Obrir mapa

TRANSPORT PÚBLIC

L'estació de tren d'Algemesí està a 5 minuts a peu del Teatre Municipal.

ON DORMIR

A Algemesí no hi ha hotels, però pots allotjar-te a Alzira (10 minuts en cotxe i 5 en tren) o a València (35 minuts en cotxe i 30 en tren).

Hotels Alzira

Hotels València

APARCAMENT

El Teatre Municipal no disposa de pàrquing, però pots buscar-ne un en l'enllaç que hi ha a continuació.

OBRIR MAPA

Fundació Bromera per al Foment de la Lectura

La Fundació Bromera per al Foment de la Lectura és una entitat de caràcter cultural i sense ànim de lucre que té com a finalitat principal el foment de la lectura, especialment la literària i formativa, entre tots els sectors de la societat en general, però amb una atenció específica cap a la població infantil i juvenil, i el món de la cultura i l’ensenyament.

L’entitat, que va ser creada el 2001, disposa d’una trajectòria amb centenars d’activitats que han rebut el suport de nombroses persones, entitats i institucions. Bàsicament, la seua tasca principal s’ha dirigit a la formació dels mediadors i dels usuaris lectors, mitjançant l’organització de cursos, jornades, conferències, cicles, presentacions de llibres, tallers d’animació lectora, visites d’autors i autores a centres educatius i biblioteques públiques, recomanacions de lectures, etc., així com l’assessorament a institucions, públiques o privades, en l’organització de campanyes de foment de la lectura.

Des que va ser fundada, ha commemorat esdeveniments culturals com el Dia Internacional del Llibre i altres celebracions importants vinculades al món de la cultura, el llibre i la lectura. I, sobretot, ha impulsat campanyes de foment lector per a públic adult i no lector, com ara les de «Llegir en valencià», que han arribat a milers de valencians durant els últims setze anys.

ORGANITZA:

Fundació Bromera per al Foment de la Lectura

AMB LA COL·LABORACIÓ DE:

Ajuntament d'Algemesí
Regidoria d'Educació
AVIVA Algemesí
Museu de la Festa
COBDCV
Escola Valenciana
Educació Ajuntament de Gandia
Conselleria d'Educació, Cultura i Esport

##logo_titulo##

CONTACTE

Fundació Bromera per al Foment de la Lectura
Av. Areners, s/n (Pol. El Pla)
46600 Alzira (València)
Telèfon: 962 459 704
Correu-e: trobada@fundaciobromera.org